Un căţeluş şi-a curăţat propria mizerie din baie, iar fotografia doveditore i-a cucerit pe internauţi – FOTO

Acelin Hampton, un tânăr din Texas de 21 de ani, locuieşte alături de căţeluşul lui, Pablo. Pablo, fiind încă în primele luni din viaţă, nu a învăţat încă să îşi facă nevoile unde trebuie, dar ştie, în mod miraculos, ce este ruşinea.

De aceea, când într-o zi s-a întâmplat ca micuţul să o dea în bară, făcându-şi nevoile în baie, pe jos, s-a panicat. Şi atunci, amintindu-ţi el ce face stăpânul lui în astfel de situaţii, s-a pus pe treabă: a luat hârtia igienică şi a întins-o prin toată baia, optimist şi plin de încredere că va rezolva problema, făcându-l fericit pe stăpânul lui.

Rezultatul? O poză de milioane de vizualizări.

„Întotdeauna mă surprinde prin faptele sale ce îmi dovedesc că este extrem de inteligent”, a spus încântat stăpânul lui, Acelin.


 

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!