Haz de necaz! Căţeluşi care au dat-o în bară, lăsându-se înţepaţi de albine şi de viespi (Galerie Foto)

Oups! Au încurat-o! Căţeluşii din clipul de mai jos s-au lăsat ciupiţi de insectele cât unghia lor şi s-au umflat de mama-focului!

S-au trezit peste noapte cu boticul când un funduleţ de bebeluş şi acum sunt confuzi: oare mă transform? Oare dispar de pe lumea aceasta? Oare o să mă fac cât un balon zburător?, nu contenesc să îşi pună tot felul de întrebări, care mai de care mai amuzate.

Între timp, noi putem face haz de necaz, urmărind galeria foto de mai jos, după care e musai să citim Înţepăturile de albine la căţei şi la pisici. Iar mai apoi, după ce vom înţelege toate aceste informaţii, ne mai putem delecta cu încă o sesiune funny de foto din seria Haz de necaz: 10 pisicuţe înţepate de albine şi de viespi.

Have fun!

Sursa: Buzz Feed

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!