Un comediant s-a închis 87 de ore într-o cuşcă. Motivul este înduioşător – VIDEO

Rémi Gaillard, un comediat binecunscut din Franţa, a petrecut peste 87 de ore într-o cuşcă, dintr-o motivaţie emoţionantă: francezul a dorit să atragă atenţia asupra situaţiei în care se află sutele de mii de animale din adăposturi. Comediantul a spus în mod clar că nu va părăsi cuşca până nu se vor strânge 50.000 de euro sau până ce cel puţin 300 de animale vor fi adoptate de oameni mărinimoşi.

Imaginile cu Rémi au fost transmise live pe Facebook şi, după 87 de ore petrecute în cuşcă, s-au strâns peste 200.000 de euro pe animăluţele de la adăpostul Société Protectrice des Animaux, timp în care peste 200 de animăluţe au fost adoptate.

“Sunt conştient de tot ceea ce mi-a oferit căţelul meu şi vreau să ofer înapoi acelaşi lucru, tuturor animalelor din lume, dacă s-ar putea. Ştiu cât de loiali şi de altruişti sunt ei”, a spus la un moment dat Rémi, în timpul filmării.

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!