„Copiii mici şi câinii lor mari” – un proiect foto emoţionant – Galerie Foto

„Copiii mici şi câinii lor mari” (Little Kids and Their Big Dogs) este un proiect de fotografie înduioşător al lui Andy Silverstoff, prin care evidenţiază, aşa cum spune şi numele, legătura indestructibilă dintre copiii mici şi câinii supradimensionaţi.

Fotograful în vârstă de 58 de ani a petrecut patru luni făcând mii de fotografii în St. Petersburg, după care le-a compilat într-o carte, rezumându-se la doar 100 dintre cele mai bune.

Deşi Andy este pasionat de fotografie de ani buni, doar de curând a început să îşi ia hobby-ul în serios. Iubeşte foarte tare câinii, în special pe cei din rasa Marele Danez.

„Întotdeauna petrec foarte mult timp cu câinele pe care urmează să îl fotografiez, pentru a-i cunoaşte cât mai bine personalitatea.

Personalitatea şi caracterul sunt unice. Vedem adesea la căţei aspecte pe care credem că le găsim numai la oameni, iar acest lucru ne atrage şi ne apropie cel mai tare de ei. Prin fotografiile mele, exact asta vreau să evidenţiez”, a povestit Andy. 

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!