Adorabil! Mai mulţi pinguini în straiele lui Moş Crăciun au ieşit la defilare – VIDEO

Pinguinii sunt, în mod indubitabil, unele dintre cele mai drăgălaşe animale de pe Pământ. Conştienţi probabil de acest lucru, îngrijitorii de la un parc acvatic din Japonia au îmbrăcat şase astfel de păsări în costumul lui Moş Crăciun şi le-a trimis la defilare.

Fiecare avea câte un clopoţel la gât, care le vestea sosirea, iar unul dintre angajaţi a avut grijă ca niciuna dintre ele să nu părăsească grupul.

Oamenii care se aflau în cel moment în parcul acvatic au făcut poze, iar la scurt timp pe reţelele de socializare au apărut clipuri amuzante cu defilarea de Crăciun. Acesta nu este primul an în care pinguinii au fost în pielea lui Moş Crăciun. Deja micuţii au experienţă, fiind pentru al doilea an consecutiv în care fac asta.

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!