Faceţi cunoştinţă cu pisicuţa cu două picioare! E uimitor cât de multe lucruri poate face – Galerie Foto

Faceţi cunoştinţă cu Able, pisicuţa căreia îi lipsesc cele două picioruşe din faţă şi care iubeşte să sară precum un cangur!

„Când am văzut-o pe Able pentru prima dată, am simţit energia şi inspiraţia să îmi trăiesc viaţa”, a povestit îngrijitoare lui Able, Walai Sriboonvorakul, în vârstă de 49 de ani, din Bangkok.

Când avea un anişor, Able a căzut pe nişte fire electrice, încercând să prindă nişte păsări pe acoperiş. Ea a fost la un pas de moarte, electrocutându-se. Micuţa a rămas fără picioruşele din faţă şi fără coadă.


 

Din fericire, mâţa a ajuns pe mâinile lui Walai, care a luat-o în îngrijire şi a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa.

„Am adoptat-o şi i-am pus numele Able (n.r. Capabilă), pentru că este capabilă să facă tot ceea ce fac celelalte animale. Asta include urcatul scărilor, alergatul după alte pisici şi săritul la înălţime. Iar asta nu e tot – Able mai are o surioară căreia îi lipsesc picioruşele din spate. Cele două se completează reciproc”, povesteşte Walai.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!