Nu a mai fost tunsă ani de zile de stăpânul care suferea de Alzheimer. Ce se ascundea sub muntele de blană e de nerecunoscut (Galerie Foto)

Hidey, o pisică din rasa calico ce aparţinea unui bătrân care suferea de Alzheimer, a ajuns să fie văzută drept „o creatură ciudată” şi asta pentru că timp de doi ani nu a mai fost tunsă.

Imaginile cu mâţa au devenit virale, după ce pe Facebook au fost postate fotografii cu pisica de pagina unui centru care se ocupă salvarea animalelor, cu mesajul: “Această biată pisică a fost adusă în clinică noastră după ce stăpânul ei a fost internat într-un centru pentru bătrâni”.

Specialiştii de la clinică au explicat şi că mâţa este supraponderală, motiv pentru care îi era şi mai greu să se cureţe singură.

Se pare că o rudă de-ale lui Paul Russel, proprietarul pisicii, în vârstă de 82 de ani, şi-a amintit că bărbatul avea o pisică. “Când l-au dus la azil, mi-am amintit că avea o pisică. M-am dus la el acasă şi i-am lăsat mâncare. Apoi, cineva a menţionat faptul că mai avea încă o pisică şi am început să caut, iar dintr-o dată, o “creatură” a ieşit de sub pat şi mă întrebam ce e acea chestie. Prima dată m-am gândit că era o pisica pe care s-a prins o pătură. Dar era chiar Hidey. Era foarte speriată. Probabil avea şi dureri crunte din cauza părului.“

Peste 2 kilograme de blană au fost îndepărtate de pe corpul lui Hidey.

Pisica a fost adoptată de salvatorul ei şi de soţia acestuia, Jill. Sperăm să ducă o viaţă frumoasă, de acum încolo!

Sursa: Daily Mail
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!