O pisică apare în cele mai cunoscute tablouri din lume

Depresiile ne transformă pe foarte mulţi dintre noi, în bine sau în rău. Se pare că durerea pe care a resimţit-o rusoaica Svetlana Petrova, la moartea mamei ei, a scos la suprafaţă latura ei artistică.

Svetlana a inserat digital imaginea pisicii sale, Zarathustra, în cele mai interesante tablouri din lume, de la Mona Lisa de Leonardo da Vinci până la Scurgerea Timpului de Dali, iar acum noile tablouri vor apărea la o expoziţie din Marea Britanie.

 “Am intrat într-o profundă depresie după moartea mamei, iar timp de doi ani mi-a fost imposibil să creez. Asta până când un prieten m-a întrebat: de ce nu faci ceva creativ cu pisica ta? E atât de amuzantă…”, a povestit Svetlana.

 “Nu ştiam ce pot face cu Zarathustra, deoarece mama a alintat-o atât de mult încât a transformat-o într-o pisică grasă. Aşa că am fotografiat-o în cele mai amuzante ipostaze şi am inserat imaginile în tablouri”, a adăugat rusoaica.

 Peste 75.000 de oameni sunt aşteptaţi la expoziţia din Oxfordshire, ce va avea loc între 31 mai şi 5 iunie.

Sursa: The Mirror

Vezi pozele în galeria foto de mai jos:

 





 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!