Acum avem şi dovada: pisicile şi câinii sunt de pe planete diferite – FOTO

Pentru foarte mulţi oameni, pisicile şi câinii sunt mai mult decât simple animale de companie. Sunt acei prieteni credincioşi, sunt acei membrii ai familiei care îi completează şi care sunt acolo, la bine şi la greu.

Iar dacă patrupezii canini sunt acei prieteni loiali care ne aduc bucurie, pisicile sunt acele creaturi mândre şi puţin mai viclene pregătite să ne arate că ne iubesc nemărginit, dar doar atunci când ne aşteptăm mai puţin.

Şi, în timp ce disputa dintre stăpânii câinilor şi cei ai pisicilor este fără de sfârşit, căci fiecare susţine sus şi tare că animalul lor este muuult superior celuilalt, cei care au deopotrivă şi câini şi pisici ştiu cât sunt de diferite aceste animale şi totuşi, cât de multă iubire oferă fiecare dintre ele.

Avem pentru voi pregătite câteva colaje foto, pentru a înţelege mai bine de ce se spune că pisicile şi câinii sunt de pe planete diferite. Iată cum se comportă fiecare dintre acestea, în situaţii specifice:

Cum se comportă în contact cu apa:

 

Cum se comportă la plimbare:

 

Ce înseamnă pentru ele munca ta, de acasă:

 

Cum aleg cel mai confortabil loc de somn:

 

Ce părere au despre mersul cu maşina:

 

…şi despre mâncare:

 

Cum îşi întâmpină părinţii:

 

Cum reacţionează când le mângâiem:

 

Cum dorm cu părinţii lor:

 

Cum se comportă când fac ceva rău:

 

Cum vor să fie ţinuţi în braţe:

 

Cum se comportă cu părinţii:

 

Sursa: Brightside.me
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!