A văzut o pasăre captivă pe o tijă îngheţată. Ce a făcut bărbatul a topit chiar şi cele mai îngheţate inimi – VIDEO

Nouă, oamenilor, tare ne mai placem să ne plângem din cauza temperaturilor scăzute şi a ninsorii: drumul înzăpezite, trotuare imposibil de folosit, gheaţă peste tot şi autorităţi lipsite de interes. Dar oare ne putem şi în locul animăluţelor, măcar pentru o secundă? Pentru că şi ele, ca şi noi, au enorm de suferit din cauza vremii aparent nemiloase, iar condiţiile meteorologice vitrege pot fi fatale pentru unele dintre ele. 

Nelson Wilson, un bărbat cu suflet mare din Idaho, SUA,  a observat o pasăre stând nemişcată pe o tijă îngheţată. Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, picioarele micuţei vrăbii au îngheţat şi s-au lipit de metalul rece, făcându-i imposibilă deplasarea.

În imagini se observă cum, din când în când, pasărea încearcă să se elibereze, însă zbaterea ei este în zadar.

Din fericire, bărbatului interesat de problemă i-a venit o idee genială: a acoperit trupul păsării cu o mâna, pentru a evita că această să se rănească în timp ce încearcă să zboare, şi a suflat aer cald în zona gheruţelor îngheţate, până când acestea au putut fi desprinse de pe tijă cu pricina.

Întregul moment a fost filmat şi publicat pe internet, iar toţi cei care au vizionat imaginile au aplaudat gestul bărbatului.

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!