Ori de câte ori face scufundări, rechinul se duce să fie mângâiat. Povestea unei prietenii uimitoare, care durează de peste 7 ani – Foto

Rick Anderson este un scafandru Australian care povesteşte cu mândrie că, de peste şapte ani, prietenul lui cel mai bun este un rechin.

Rick face scufundari de 27 de ani şi îşi aminteşte că, în urmă cu şapte ani, acesta a început să se apropie de o femelă rechin. Prietenia s-a legat imediat şi, după cum am văzut, continua şi astăzi, mai legată ca oricând.

“Am început să mă joc cu ea acum şapte ani, când era doar un pui. Am abordat-o cu grijă, ca să nu o sperii, şi am început să o mângâi încet. După ce s-a obişnuit cu mine am început să o leagăn şi să-i vorbesc“, a declarat australianul. rechinul este atât de obişnuit cu mine, că în momentul în care mă vede se apropie de mine, mă loveşte  cu picioarele şi nu se opreşte până când nu îl mângâi, a continuat el.

Sursa: Bored Panda
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!