Gestul unui căţel vă va topi inima: ce a făcut când i-a văzut statuia lui Hachiko – Foto

Puţine lucruri sunt constante în lumea aceasta, dar unul este sigur neschimbat de când lumea… şi neschimbat va rămâne: câinii sunt prea buni pentru lumea acestea!

Am auzit poveşti cu şi despre câini eroi, cu şi despre câini loiali pentru o viaţă, poveşti care ne-au convins de frumuseţea sufletului câinilor! Cu toate acestea, nici istorisirea de mai jos nu poate trece neobservată, căci este una dintre cele mai sensibile auzite vreodată!

Pita Ochave, un utilizator Twitter, vizita statuia lui Hachiko, Tokyo, când a văzut un câine care imita perfect poziţia patrupedului “împietrit”.

Făcut din empatie, din solidaritate sau pentru a-şi impresiona stăpânul, gestul căţelului nu poate lăsa nemişcate sufletele noastre…
Iar povestea din spatele statuii face ca situaţia să fie cu atât mai impresionantă! Nu aţi auzit de Hachiko?

Atunci vă lăsăm cu imaginea de mai jos şi cu povestea acum celebrului Hachiko.

Sursa: Distractify, Pita Ochave 
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!