Gestul emoţionant pe care îl face un câine zilnic, de la moartea stăpânului său (Galerie Foto)

În urmă cu o săptămână, câinele Cesur şi-a pierdut stăpânul – adică pe cel mai bun prieten – şi de atunci nu conteneşte să arate că loialitatea lui faţă de acesta va fi pe viaţă.

Tăticul său, Mehmet Ilan, a murit la vârsta de 79 de ani la un spital  din Bursa, Turcia.

"Tata era paralizat de mulţi ani şi l-a adoptat pe Cesur ca să îi ţină companie. Din acest motiv, conexiunea lor a fost una deosebită”, povesteşte Ali, fiul  lui Mehmet. “Când tata a fost în spital, în ultimele lui zile de viață, Cesur n-a mai vrut să mănânce. Şi toată lumea a fost surprinsă apoi, când a văzut cum s-a comportat Cesur la înmormântare”.

Când trupul lui Mehmet a fost adus acasă, Cesur nu s-a mai dezlipit de el. A stat în fruntea cortegiului funeral şi nimeni nu s-a putut atinge de el, până ce Mehmet nu a fost îngropat.

“Fiul lui Mehmet l-a dus pe Cesur acasă, dar de atunci nu este zi în care Cesur să nu meargă la mormântul tătălui său. Oamenii care se ocupă de cimitir spun că nu este zi pe care Cesur să nu şi-o înceapă mergând la mormânt”, povesteşte Ali, care a realizat acest lucru când a început să îl urmărească.

Ali spune că va face tot cee ace îi stă în putinţă, pentru a-l face pe Cesur fericit din nou. Îl va lua acasă la el, pentru că “este într-adevăr un câine nobil”.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!