Câini versus ventilatoare; pentru ca ziua noastră să fie de 10 ori mai bună (Galerie foto)

Illona Haus, un fotograf profesionist din Ontario, a realizat o serie de fotografii încântătoare prin care a surprins perfect modul captivant şi amuzant în care câţiva căţeluşi se “răcoresc” în fața ventilatoarelor.

Proiectul s-a întins pe o perioadă de aproximativ trei ani, iar ideea i-a venit artistei în momentul în care a realizat cât de amuzant arată câinele său, Merrick, în “vântul” ventilatorului.

Fotografiile artistice au devenit virale pe internet, fiind găsite atât amuzante, cât și fascinante de către cei care le-au privit.

Illona Haus a povestit că și-a dorit ca acest proiect să fie unul creativ și artistic, amintindu-și că fiecare ședință foto a fost cu adevărat unică.

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!