O cameră video a surprins niște bufnițe. Ce făceau ele? VIDEO

Bunifețele sunt niște animăluțe cam ciudate: și nu este vorba doar despre privirea lor înmărmurită, care ne sperie pe toți, ci și de programul lor atipic – dorm ziua, când toată lumea e trează, și noaptea ies după pradă, în dreapta și în stânga, să vadă ce mai e nou, când restul lumii doarme!

Dar bufnițele de vizuină sunt și mai ciudate. Spre deosebire de celelalte bufnițe, ele nu se ascund în hambare sau prin copaci, ci își fac vizuine în pământ. Pe deasupra, ele dorm noaptea și stau treze ziua, fiind de-a dreptul atipice.

Iar acum am mai descoperit ceva curios despre aceste animăluțe: știu să danseze. Da, da, despre bufnițele de vizuină este vorba: ele chiar știu să danseze!

Noroc ca ne stau mărturie imaginile surprinse de o cameră de filmat instalată în curtea unui cetățean precaut, că altfel sigur nu ne-ați fi crezut!

Sursa: Blog PetFlow

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!