Papagalul traumatizat: repetă certurile care au dus la divorțul stăpânilor – VIDEO

Papagalii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a imita cuvinte sau replici, dar rareori au fost văzuți imitând certuri, așa cum face papagalul Peaches. 
 
Pasărea imită replicile acide ale foștilor săi stăpâni, care au divorțat. Se pare că Peaches e un pic traumatizat, altfel nu ne explicăm ce este cu acest ton atât de agresiv.
 
Potrivit lui Elaine Sigmon, actualul stăpân, papagalul a stat în casa unui cuplu care a divorțat, unde a auzit în mod constant certuri și tipete. Acum, Peaches repetă certurile foștilor stăpâni într-un mod dramatic, mișcându-și aripile și capul. 
 
"O aveam pe Peaches de câteva zile și într-o după-amiază a început să țipe, părea că înjură pe cineva", a afirmat Sigmon.
 
"Soțul meu, Don, stătea pe scaun și Peaches a început să își îndrepte privirea către el și să se certe… nu înțelegem ce zice, dar cu siguranță își exprimă punctul de vedere". 
 
Pasărea face aceste scene "o dată sau de două ori pe zi" și, chiar dacă este extrem de gălăgios, este și "foarte amuzant".
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!