Cum își așteaptă niște vidre drăgălașe îngrijitorul favorit. Momente adorabile!

Ieri am postat un clip care înfățișa bucuria unui câine, la întoarcerea stăpânului său, pe care nu l-a mai văzut de peste doi ani. Este unul dintre cele mai emoționante momente la care noi am asistat, în ultimul timp, chiar dacă doar virtual.

Am tinde să credem că doar animalele domestice reacționează atât de drăguț, dar se pare că animalele sălbatice nu se lasă mai prejos!

Viderele din clipul de mai jos, aflate la un sanctuar din U.K, își așteaptă extrem de entuziasmate îngrijitorul favorit. Sunt atât de drăgălașe stând pe piciorușele din spate, cu mânuțele prinse de gard și cu năsucul strecurat prin gard, încât mai că le-am lua acasă!

Și, dacă ne gândeam că nu pot fi mai drăgălașe de atât, frumoasele animăluțe ne arată că ne-am înșelat: scot un sunet de toată frumusețea, similar celui produs de jucărioarele pentru bebeluși.

Dacă eram în căutarea unui moment adorabil pe ziua de azi, cu siguranță l-am găsit!

Sursa: Blog Pet Flow 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!