Și-a etalat rochia de mireasă. Reacția câinelui? Un adevărat coșmar pentru orice femeie

Rochia de mireasă este, pentru femei, unul dintre detaliile cele mai importante ale unei nunți. Fetițele visează încă din copilărie la ea, iar în ziua cea mare nu există emoție mai mare decât îmbrăcarea acesteia.

Și nu este de mirare că miresele cheltuiesc sume enorme pentru rochie. Toată lumea discută despre ea, apare în miile de poze și este păstrată în sertar și mai apoi dată nepoților, ca un fel de moștenire de familie.

La aceeași soartă a visat și mireasa de mai jos, pentru rochia ei. Dar cu siguranță de câte ori își va aminti de nunta ei, îi va veni în memorie proverbul: “Dacă vrei să îl amuzi pe Dumnezeu, amintește-I ce planuri ți-ai făcut!”.

Emoționata mireasă se duce mândră către casa bunicii sale, pentru a-i arăta superba rochie când, ce să vezi?!? Cățelul, neînțelegând importanța evenimentului, aleargă spre biata mireasă și sare cu lăbuțele-i negre pe rochia de un alb imaculat.

În zadar țipă și fuge mireasa… patrupedeul reușește să o pună la pământ… și nu doar fizic…

Este bine să învățăm ceva din acest clip!

Sursa: Blog Pet Flow

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!