Musafirul nepoftit! Şi-a trădat prezenţa strănutând şi sforăind – VIDEO

Un pui de leu de mare din California s-a autoinvitat la bordul unui iaht, şi-a găsit culcuş pe o canapea şi a adormit, fără să ştie că sforăitul îi va trăda prezenţa. 
 
Zgomotele l-au dat de gol şi, astfel, proprietarul ambarcaţiunii l-a găsit şi l-a îndemnat să se întoarcă la el acasă.
 
"Trebuie să pleci, amice!" Este îndemnul blând ce a încheiat sejurul leului de mare pe iaht.
 
Probabil râvnind după un somn la loc uscat, animalul a reuşit să se urce pe ambarcaţiune şi a găsit un loc numai bun pentru relaxare. Proprietarul povesteşte că a auzit sunete ciudate în miez de noapte.
 
"Mi s-a părut că aud pe cineva sforăind, apoi strănutând. M-am uitat şi nu am văzut pe nimeni, aşa că m-am culcat la loc", povesteşte Michael Duffy, proprietarul ambarcaţiunii: 
 
Patru ore mai târziu, aceleaşi zgomote l-au trezit din nou. Se luminase deja, aşa că constatat cu ușurință că are un musafir nepoftit.
 
Odată descoperit, puiuțul de leu de mare a fost nevoit să îşi părăsească locul de vacanță. Proprietarul ambarcaţiunii a încercat minute bune să îl convingă să se întoarcă la el acasă.
 
După ce intrusul a plonjat în apă, bărbatul s-a grăbit să le povestească tuturor apropiaţilor ce i s-a întâmplat, având însă grijă să aibă şi dovezi. "M-am gândit că ar trebui să îl filmez, fiindcă altfel nimeni nu m-ar fi crezut. Să ai parte de o astfel de experienţă, este că şi cum ai primi un dar", a adăugat el. 
 
Duffy lucrează într-o agenţie de publicitate şi obişnuieşte să se plimbe cu iahtul încă de când avea şase ani. Deşi a mai auzit de astfel de întâmplări bizare, nu i-a mai întâmplat niciodată să se trezească lângă el cu un asemenea musafir
 

Sursa: The Guardian 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!