Familie de urși, deranjată de turiși. Cum s-a comportat ursoaica protectoare – VIDEO

Un clip care a surprins o ursoaică alungând turiștii de lângă puii ei ne arată de ce trebuie să păstrăm distanța de sălbăticie. 
 
Câţiva turişti au venit să vadă animalele sălbatice dintr-un parc naţional american și au avut o întâlnire mai apropiată decât şi-ar fi dorit: au dat nas în nas cu o familie de urşi. 
 
Ursoaica însoţită de cei trei pui i-a fugărit pe oaspeții nepoftiți până la mașină.
 
Turiştii mai speriaţi au luat-o imediat la fugă, în timp ce alţii nu se hotărau, încă, dacă să se pună la adăpost sau să mai încerce să pozeze urşii. Când au realizat că ursoaica este într-adevăr nervoasă, au fugit cu toții, speriați, către mașini.
 
În tot acest timp, micuții sălbatici erau destul de relaxați, unul dintre ei fiind surprins chiar în timp ce admira peisajul, de pe pod. 
 
Totul s-a terminat cu bine deoarece animalele şi-au pierdu destul de repede interesul faţă de vizitatori. Incidentul s-a petrecut într-un parc natural din Montana unde, fireşte, urşii sunt la ei acasă, spre deosebire de oamenii veniţi de la oraş. 

Sursa: The Dodo

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!