Au crezut că scormoneşte în gunoi după mâncare, dar el căuta să salveze o viaţă (Galerie foto) înduioşătoare

Un ofiţer de poliţie din Novo Horizonte, Brazilia, a văzut cum căţelul unei vecine scormonea în gunoi până ce s-a oprit brusc. La început, ofiţer a crezut că patrupedul a găsit o corpul unei pisic, dar s-a apropiat şi şi-a dat seama că de fapt în gunoi se ascunde un pui de câine – „foarte” viu.

Poliţistul a l-a sunat imediat pe Marco Antonio Rodriguez, un salvator de animale din localitate, care a rămas şocat când a ajuns la faţa locului: “A fost un moment de maximă tristeţe, cum se poate comporta cineva aşa?!”, s-a întrebat el, retoric.

Le-a fost clar ofiţerilor de poliţie că patrupedul nu a vrut să părăsească puiul, aşa că i l-au dat să aibă grijă de el, ştiind că o poate face mai bine ca oricine.

„Şi-a îndeplinit rolul cum nu se putea mai bine: a salvat puiul”, scris Rodriguez pe contul lui de socializare despre câinele erou.

Din păcate, căţelul nu avea deloc lapte, pentru a hrăni puiul, aşa că ofiţerii au găsit o căţeluşă care să poată îndeplini acest rol, pentru ca puiuţul să crească mare şi puternic.

„Un câine a găsit puiul în gunoi, iar altul l-a hrănit”, a mai scris Rodriguez. „Ce frumos!”, a exclamat el.

Puiuţul a primit numele de Chaplin şi curând va fi gata de dat spre adopţie.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!