Pisica supraviețuitoare unui incediu îngrijește acum animăluțele bolnave de la spital (Galerie foto)

O pisicuță victimă a unui incendiu, ce a suferit arsuri de gradul al treilea, își petrece acum timpul îngrijind animăluțele bolnave dintr-un spital din North Carolina.

Russel, care încă urmează un tratament de recuperare, deși a trecut mai bine de un an de la incendiu, trece zilnic din salon în salon, vizitând celelalte animăluțe bolnave.

„Vrea să vadă toți pacienții. Vrea să fie alături de ei… Nu știu dacă își dă seama că celelalte animăluțe suferă, pentru că sunt bolnave, dar reușește să se apropie de fiecare în parte” – a declarat unul dintre asistenți.

Russel se va recupera niciodată în totalitate, dar donațiile făcute de iubitorii de animăluțe sunt suficiente pentru ca acesta să își petreacă restul zilelor în centrul recuperatoriu, alături de celelalte animale bolnave.

Sursa: Bored Panda 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!