Cățelușul are parte de o surpriză umedă, când se așează pe fântâna oprită – VIDEO

Între unii câini și apă există acel… click! Se întâlnsesc și se plac, pur și simplu!

Spre exemplu, puiul de husky de mai jos este absolut fasscinat de fântânile arteziene. Iubește să vadă cum se pornesc, cum se opresc, dar nu este prea sigur cum se simte când se află chiar în mijlocul acțiunii.

Așa că, în timp ce explora fântânile din centrul orașului său, s-a gândit să se așeze pe una care tocmai s-a oprit. Ne întrebăm dacă, în timp ce stătea pe gaura din care țâșnește apă, în mod normal, s-a gândit vreo clipă că fântâna va reporni. Probabil că nu, că altfel nu ar fi făcut acea figură absolut savuroasă!

„Dacă mă așez, poate nu va reporni”, probabil că a gândit micuțul. Fie a gândit așa, fie a știut în tot acest timp ce se va întâmpla, și a vrut să se vadă cum se simte asta.

Oricum ar fi, noi suntem feritiți că stăpânul lui l-a filmat în tot acest timp. 

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!