A fost adoptată când îşi pierduse speranţa. Obiceiul pe care şi l-a deprins alături de noua stăpână îţi frânge inima (Galerie foto)

Ea este Jamie, pisica Burmeză în vârstă de 13 ani care a ajuns într-un adăpost de animale după ce stăpânii ei au fost nevoiţi să se mute într-un azil de bătrâni.

Când Jamie a ajuns la RSPCA Australia, era răcită, avea probleme grave cu dantura şi cu rinichii. Deşi îngrijitorii i-au oferit mâţei tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a însănătoşi, erau destul de sceptici cu privire la posibilitatea ca cineva să îşi dorească să o adopte, la vârsta ei.
Dar într-o zi, în adăpost a intrat Sarah Dempsey, căutându-şi o mâţă care să îi ţină companie.

„Când am întâlnit-o prima dată pe Jamie, dormea. Dar a deschis ochişorii imediat ce a simţit că mă uit la ea. Vedeam că tânjeşte după o mângâiere şi am ştiut pe loc că ea este ceea ce mă poate scăpa de singurătate”, a povestit Sarah pentru The Dodo.

Sarah a luat-o pe Jamie acasă şi de atunci au devenit dependente una de cealaltă. „Nu pleacă niciodată de lângă mine”, povesteşte Dempsey. „Îi place să vorbim amândouă la ceas de seară şi mă urmăreşte tot timpul în apartament”.

Dar cea mai tare parte este că pisica nu doarme niciodată dacă nu este ţinută de lăbuţă de către Dampsey. „Dacă îmi iau mâna de pe lăbuţa ei, se trezeşte imediat, miaună şi mă trage de mână”, povesteşte Dampsey cu emoţie.

Sursa: Bored Panda
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!