Reacţia ilară a puilor de pisicuţă, după ce mămica lor a ratat o săritură – VIDEO

Când suntem mici, obişnuim să vedem în părinţii noştri perfecţiunea întruchipată, atunci când dăm peste o problemă pe care noi înşine nu o putem rezolva. Ştim sigur că ei deţin răspunsul, adevărul absolut, soluţia perfectă pentru a depăşi orice obstacol care ne apare în cale.
Dar ce ne facem când ei ne dovedesc că lucrurile stau un pic pe dos? Eeei, atunci probabil ne punem mâinile în cap şi fugim cât ne ţin picioarele, exact ca mâţele din clipul de mai jos.

Mămica micuţelor feline a încercat o săritură care nu i-a ieşit întocmai conform planului, iar ele au dispărut cât ai zice pisică: s-au ascuns în cel mai scurt timp, în cel mai apropiat loc.

"Dumnezeule, ce s-a întâmplat??? Să fugiiiiim, cât încă mai apucăm!!!", par să spună la unison pisicile, în timp ce se ascund exact ca şoriceii de lumină.

Reacţia lor e genială, vă spunem!

Source: Cute Kittens Run For Cover! by Cherno46 on Rumble

Sursa: Happy cats online

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!