Mai educaţi ca oamenii? Câinii care stau la rând, pentru a primi mâncare

Nu trebuie să ne gândim prea mult, dacă vrem să ne amintim măcar o situaţie în care doi oameni s-au luat la ceartă, reproşându-şi că nu au respectat rândul şi nu au stat la coadă, precum ceilalţi.

Din nefericire, astfel de conflicte se iscă adesea; dar, poate, după ce vom vedea imaginile acestea, vom sta de două ori pe gânduri înainte să ameliorăm asemenea certuri.

Câinii din imagini au impresionat lumea întreagă, prin disciplina de care dau dovadă, atunci când vor să primească mâncare: aşteaptă în rând, mai disciplinaţi decât mulţi dintre noi, oamenii…

Imaginea de mai jos este făcută în anul 1940, şi înfăţişează nişte câini de patrulă din Finlanda, în timp ce fotografia de mai sus este recentă şi surprinde câţiva câini de poliţie din China, aşteptând la coadă tot pentru mâncare, în aceeaşi ordine şi disciplină…

Mai avem destul de multe lucruri de învăţat de la animale, nu?

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!