Pet, mielul care se crede câine – Foto și video

În industria agricolă, oile sunt sortite să ducă o viață teribilă. Nu doar că sunt rase cu regularitate, pentru blana lor, dar multora li se și îndepărtează pielea de pe spate, fără analgezice, pentru a-i scăpa de puricii și de ouăle acestora de pe piele.

Din fericire, Pet este unul dintre mieii cărora soarta le-a oferit un drum mai norocos. Acesta a fost adoptat de o familie din Scoția și crescut împreună cu patru câini din rasa Border Collie – Dice, Fly, Jess și Megan.

Așa că nu este deloc de mirare că micuțul Pet, acum ajuns la maturitate, a început să piardă puțin din personalitatea sa, crezându-se un drăgălaș patruped canin. Printre activitățile sale preferate se numără fluturarea cozii, plimbările și joaca. 

Potrivit familiei, Pet este foarte apropiat de cel mai bătrân dintre câini, Dice, pe care îl urmărește peste tot.

Priviți-l pe Pet cum se joacă alături de câini, crezând că este unul dintre ei. Nu-i așa că este adorabil?

 

Sursa: One Green Planet

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!