Cele mai uluitoare imagini cu câini, realizate de o fotografă poloneză

Câinii au ceva mistic în ei! Sunt parcă fericirea întruchipată, iar singurul lor scop în viață este să ne aducă și nouă fericirea, cerând, în schimb, doar câteva mângâieri pe burtică.

Aceasta este exact ceea ce Alicja Zymslowska, o fotografă poloneză pasionată de animale, a văzut în câini și a reușit să surprindă pentru totodeauna în fotografiile sale.

„Animalele sunt pasiunea mea” – scrie pe site-ul personal, care aduce zilnic mii de vizualizări.

„Toate animalele sunt diferite, și nu doar din punct de vedere fizic! Iar eu mi-am propus să arăt asta, prin fotografiile mele”, explică pentru toți cei care îi admiră operele de artă.

Iată ce ne transmit frumoșii patrupezi din fotografiile Alicjei:

I feel good, I do that I would, now!

Shht, prefă-te că nu îi vezi și sărută-mă!

Hei, haideți să facem figura din Sex and the city!

 Ai spus să mă comport normal? Păi pentru mine asta e normal!

Câteodată, când sunt doar eu cu mine, încep să mă gândesc la misterele vieții, cum ar fi – de ce nu mai exiști, când ieși pe ușa aceea? Și apoi, cum revii la viață, tot prin ușa aceea?

Acolo sus e o pasăre! Știu eu că e!

Hmm, și un fluture!

Știu că poza aceasta va fi pentru totdeauna, așa că voi lua o poziție absolut încântătoare!

Sursa: One Green Planet

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!