După ce mi-am pierdut băiatul la naştere, pisicuţa aceasta surdă mi-a salvat viaţa (Galerie Foto)

În ultimul trimestru al sarcinii mi s-a spus că băiatul meu se va naşte prematur şi că s-ar putea să nu supravieţuiască.  În noaptea aceea i-am ascultat tot timpul bătăile inimii, iar de dimineaţa totul s-a terminat pentru el. Medicii m-au operat şi el n-a respirat nici măcar o secundă.

Când am ajuns acasă, de la spital, am intrat în camera lui. Ochii mi s-au fixat pe coşuleţul pregătit pentru băiatul meu şi lacrimile mi-au ajuns în câteva secunde pe barba-mi tremurândă. Apoi am văzut că în coş se ascundea ceva: pisicuţa aceasta minunată, ghemuită.

Cu patru luni înainte, pisica noastră fătase patru puişori, iar cea care se ascundea acum în coş era cel care s-a născut fără auz.

L-am ridicat din coş să ieşim din camera bebeluşului şi am observat că se simţea tare bine în braţele mele. Ne-am dus în camera mea, pentru că eram epuizată. M-am pus în pat şi am început să plâng ca niciodată! Nu au trecut decât câteva minute până ce am adormit şi m-am trezit când micuţa fără auz îmi lingea lacrimile gata uscate. Noaptea aceea a fost foarte lungă, dar am avut-o pe ea lângă mine şi braţele mele nu au mai fost goale…

De atunci, este puiul pe care eu nu l-am avut niciodată…

Când mă uit la ea, îi văd chipul şi sufletul atât de frumoase. Imaginea sa m-a inspirat să mă apuc de fotografie şi i-am făcut nişte portrete superbe…

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!