Uluitoarea transformare a unui câine părăsit. Ce au descoperit, după ce l-au tuns…

Bobb este un căţeluş care, desi trăieşte în Los Angeles, nu este diferit de căţeluşii noştri de pe străzi. Micuţul a fost găsit la cei 10 anişori ai săi rătăcind pe străzi murdar, înfometat şi bolnăvior…

Din fericire, acesta a fost dus la un adăpost pentru animăluţe, unde le-a oferit destul de multe surprize îngrijitorilor, nu foarte plăcute…

Pentru că Bobb nu a fost tuns probabil niciodată, până la cel 10 anişori, blana mare şi grea i-a obstrucţionat circulaţia sângelui la ambele picioruşe de pe partea dreapta, specialiştii fiind nevoiţi să le amupteze.

În plus, micuţul avea şi infecţie severă la dinţi, astfel că , după tratament, o parte dintre aceştia au fost extirpaţi.

A existat, însă, şi o surpriză plăcută: după ce a fost adoptat de o familie de iubitori  ai animăluţelor, micuţul şi-a revenit şi le-a arătat stăpânilor că au cel mai frumos şi norocos câine din lume! Priviţi cât este de frumos:

 

Sursa: Little Things

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!