Cel mai credincios câine: se roagă înainte de masă – VIDEO

Câinii sunt unele dintre cele mai uimitoare animale. Te înveselesc în cele mai triste momente, te fac să te simți în siguranță și îți umplu viața cu bucurie!  Iar dacă îi tratezi cum trebuie și dacă îi iubești, vei primi în schimb de 100 de ori mai multă dragoste…

Povestea veteranului de război Steven R. Boyd și a câinelui Djaingo este una de-a dreptul emoționantă…

Steven, un bărbat paralizat, s-a  dus la un adăpost pentru animale să ia în îngrijire un câine care să îl îngrijească și să îl accepte așa cum e, cu toate problemele sale. Interesant este însă că acesta l-a ales pe Djaingo, salvându-i, fără să știe, viața. Patrupedul mai avea doar patru ore până la eutanasiere….

Pentru că Steven a fost de-a dreptul fericit când a aflat că nu doar Djaingo i-a salvat viața, prin prezența lui, ci și invers, bărbatul a simțit că îi este dator Celui de Sus.

Așa că Steven l-a învățat pe Djaingo să își spună rugăciunea înainte de masă, acum vreo câțiva ani, de Crăciun, iar de atunci nicio cină nu începe fără ca cei doi să îi mulțumească lui Dumnezeu.

Sursa: Little Things 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!