A murit, încercând să își salveze cățelușii

O familie din Oregon, SUA, deplânge acum moartea unuia dintre cei doi copii ai săi – un bărbat care iubea atât de mult animalele, încât și-a dat viața pentru cățelușii casei.

Matthew Allen Johson, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost găsit decedat în curtea casei sale. Aceasta a murit în timp ce încerca să salveze doi cățeluși picați într-o groapă: a căzut după ei, iar pământul s-a prăbușit pe el.

„Ar fi salvat orice om sau animal aflat în pericol. A crezut că va putea scoate câinii de acolo, dar a căzut și pământul s-a prăbușit peste el.”, a declarat unul dintre polițiștii care îl cunoșteau pe Matthew.

Cei doi cățeluși au supraviețuit în mod miraculos, reuninud-se cu mămica lor și cu cei trei frățiori. Toți șapte vor fi acum adoptați de un prieten de-al decedatului.

Sursa: The Dodo

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!