Alintare la superlativ – când vaca și porcul se luptă pentru a primi afecțiune

Dacă vorbim despre animăluțe alintate, cu siguranță ne vin în minte șiretele pisicuțe și loiaii câini; în niciun caz nu ne gândim, spre exemplu, la porcii murdari din curte sau la văcuța prea preocupată să dea lapte.

Dar clipul de mai jos ne-a demonstrat din nou că toate animalele din lume au nevoie de afecțiune!

Satuario Igualdad Interspecie, un sanctuar din Chile, a postat de curând pe internet un clip în care unul dintre angajați îmbrățișează animalele rezidente. În scurta filmare, o vacă și un porc foarte drăgălași și-au scos toate armele drăgălășeniei din dotare, în speranța că vor primi toaaată atenția și afecțiunea de la iubitorul de animale care le îngrijește.

Se pare că animalele de fermă sunt la fel de însetate de dragoste ca și animăluțele noastre de casă. Trebuie doar să ne uităm la ele, să ne amintim că au un suflet ce caută iubire și să le arătăm afecțiunea noastră cât mai des posibil!

Sursa: The dodo

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!