Devotament incredibil: a stat o săptămână să își păzească prietenul căzut într-o groapă

Deși atunci când ne gândim la devotamentul animalelor ne vine în minte imaginea unui câine, reacțiile acestor patrupezi în fața incidentelor continuă să ne uimească!
 
Tillie şi Phoebe, doi câini aparținând aceluiași stăpân, nu s-au întors după o plimbare în zona Vashon Island, Washington. Îngrijorat, după câteva zile proprietarul lor a cerut ajutorul asociaţiei VIPP (Vashon Island Pet Protectors), care a anunţat dispariţia câinilor pe pagina sa de Facebook.
 
Ulterior, un străin a declarat că a  văzut-o pe Tillie încercând să atragă atenţia oamenilor, iar voluntarii de la VIPP au mers să investigheze cazul.
 
Aşa au descoperit că Phoebe căzuse într-o groapă, iar Tillie a stat şi a păzit-o timp de o săptămâna, încercând să atragă atenţia oamenilor, fără să îşi părăsească, însă, prietena patrupedă.
 
Când am ajuns acolo şi m-am uitat, Tillie m-a văzut, dar nu a venit înspre mine", a declarat un voluntar al asociaţiei. "A rămas lângă groapă stand cu capul în jos cât de mult putea. Dacă alerga spre noi, era posibil că noi să nu realizăm că Phoebe era acolo jos", a continuat acesta.
 
Din fericire, câinii erau într-o stare bună de sănătate, reuşind să se hidrateze bând apă de ploaie.
 
 
 
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!