O beluga a fost martoră la o nuntă, iar imaginea a devenit virală. Internauţii au creat cele mai tari meme-uri (Galerie foto)

A photoshopa fotografii realizate la nunţi este un lucru obişnuit, în zilele noastre, dar neobişnuit este însă a le face să fie amuzante peste măsură! Ceea ce face deliciul acestui material este imaginea cu un martor neobişnuit din cadrul unei nunţi – o beluga, iar şi mai savuros de atât este ceea ce au realizat internauţii în Photoshop, cu această fotografie care a devenit virală în lumea întreagă. 

Un cuplu de miri a ales că locaţie de nuntă acvariul Mystic din Connecticut, America. Scopul a fost o ceremonie inedită alături de mai multe creaturi marine. Dar niciodată nu s-au gândit că o balenă beluga va sta câteva minute în spatele oficialului care a condus ceremonia, interesată peste măsură de ceea ce se întâmplă!

Imaginea realizată de fotograful angajat de cuplu a ajuns în mediul online, devenind virală în scurt timp. Şi pentru că s-a dovedit a fi atât de spectaculoasă, internauţii creativi au considerat că este şi bună de meme. Aşa că s-au pus pe treaba în Photoshop şi au creat capodopere amuzante, devenind şi ele virale odată cu imaginea originală.

Sursa: Bored Panda
Sursa foto: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!