A găsit un mesaj trimis într-o sticlă, trimis de la mii de kilometri – Galerie Foto

Câinii pot „mirosi” o mulțime de lucruri, astfel că intuiția lor ne lasă adesea cu gura căscată.

Fotojurnalistul britanic Idris Martin a rămas uimit când câinele lui, Sheba, i-a adus din apă o siclă ce conținea, în interior, o scrisoare trimisă de la mii de kilometri.

Cei doi se jucau împreună pe plaja din apropierea casei lor, când, brusc, atenția lui Sheba i-a fost distrasă de o sticlă ce conținea o hârtie ce părea a fi o scrisoare.

Curios, Idris a desfăcut sticla, și nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că aceasta ascundea o scrisoare și mai multe desene, trimise de la niște copilași din Bulgaria.

Maxim, Sophie și Polina au explicat că au trimis scrisoarea în iulie 2014, din Bulgaria, urându-le cititorilor să aibă parte de pace, iubire și fericire.

După ce a citit mesajul și s-a amuzat pe seama desenelor, Idris a realizat că sticla a călătorit peste 6000 de km, a plecat de la Marea Neagră, a trecut prin strâmtoarea Bosfor, a ajuns în Marea Marmara, apoi în Egee, Mediterană, vărsându-se în Oceanul Atalantic, trecând prin Canalul Mâncii și ajungând, în final, pe țărmul englezesc.

Martin le-a răspuns copiilor (adresa de mail era notată în scrisoare), mulțumindu-le pentru urare și povestindu-le că totul se datorează cățelușei Sheba.

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!