“Of, tu, macac nebunanic…“ O maimuţă nu se poate abţine să nu îşi pună lăbuţele pe sânii unei turiste – FOTO

Fotografiile cu un grup de macac au devenit cunoscute în China întreagă, după ce una dintre maimuţe a fost surprinsă punându-şi lăbuţele pe sânii unei turiste.

Din fericire, femeia părea amuzantă şi nu a fost deloc deranjată de gestul maimuţei sau de privirile insistente ale prietenelor ei, care pe loc au înconjurat-o. Partea mai rea este, însă, că internauţii deja au poreclit-o pe micuţa nebunatică– maimuţa violentă.”

Maimuţele din imagini sunt  macaci japonezi ce trăiesc într-un parc din China, fiind principala atracţie pentru turişti. În timp ce unii sunt deranjaţi de comportamentul lor puţin cam îndrăzneţ, alţii apreciază drept amuzant faptul că le place să se caţere pe oameni.

Sursa: Daily Mail

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!