Când 14 câini din rasa Ciobănesc German înconjoară o fetiță de 5 ani, apare un clip pe care trebuie să îl vadă lumea întreagă – VIDEO

Iubire, libertate și încredere, într-un singur clip. Iubire, libertate și încredere între două specii total diferite, într-un singur clip pe care trebuie să îl vadă lumea întreagă…

Nu am visat niciodată să trăiesc în Norvegia, dar după ce am văzut acest clip, cred că știu unde se află fericirea pură.  Fundalul arată precum un background pictat, iar personajele sunt desprinse parcă din cele mai bune filme ale istoriei.

Într-un cadru feeric, micuța Pernille, de doar cinci ani,  nu știe cum să își mai exprime fericirea absolută – aruncă în sus cu iarba ruptă, chicotește curat și îndeamnă câinii să o urmeze spre o lume a fericirii.

Iar ei, uriașii fioroși, se transformă în niște copilași pentru care joaca este scopul suprem al vieții…

Ne-am dori să putem fi micuța Pernille măcar pentru câteva secunde…

Sursa: Cinemablend

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!