Reacția neașteptată a unei gorile, atunci când merge plin ploaie! VIDEO

Ce facem noi, oamenii, când trebuie să mergem prin ploaie? Ne acoperim cât mai mult corpul, în special capul. Ce face gorila din clipul de mai jos? Același lucru!

Clipul o înfățișează pe Kimya uitându-se dintr-o suprafață acoperită cum doi prieteni de-ai ei se joacă și aleargă prin ploaie. Deși ea nu este prea dornică să iasă la distracție, vede planta ei preferată, lăptuca, chiar lângă un bolovan din fața ei.

Pofticioasă din fire, își face curaj să iasă din ploaie pentru a aduna lăptuca: se ridică în două picioare, își acoperă capul și fuga, fuga, prin ploaie, să adune planta!

În timp ce ne minunăm de inteligența gorilei, nu putem să nu ne întrebăm cât de tare se aseamănă primatele cu noi, oamenii?

Sursa: The Dodo

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!