O femeie a construit o scară până la fereastra casei sale, pentru ca mâţele străzii să poată urca la ea în casă (Galerie foto)

Anul acesta iarna nu a fost prea blână în Turcia, aşa că oamenii de acolo s-au văzut nevoiţi să se adapeze la condiţiile neobişnuite, pentru a putea face vremii nemiloase.
Saben Ilhan, o femeie ce lucreză ca stomatolog în Tekirdag, a venit cu o idee genială pentru a le ajuta pe mâţele străzii să tracă mai uşor peste iarna năpraznică: a construit o scară până la geamul bucătăriei ei, pentru ca pisicile să intre când le doreşte inima, să se mai încălzească.
Şi pentru că nu ştia cum vor reacţiona vecinii, Saben a mai născocit ceva: “M-am gândit că dacă agăţ şi câteva ghivece de fori, nimeni nu va fi deranjat”, a spus ea.
Se pare că reacţia vecilor a fost una cât se poate de bună, aşa că pisicile au putut să se bucure în voie de ajutorul oferit.
Dra construirea unei scări nu a fost singurul lucru pe care Saben l-a făcut, pentru animăluţele părăsite. Ea s-a oferit, voluntar, să aibă grijă de nişte căţeluşi şi pisicuţe aflate la un adăpost de animale, în timpul ei liber.
“Mi-aş dori ca animalelor să nu le mai fie foame sau sete… să fie doar fericite. Cred că lumea aceasta nu este pentru oameni”, a adăugat ea.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!