O pisicuţă găsită pe marginea străzii şi-a surprins părinţii adoptivi cu înfăţişarea sa, după ce s-a însănătoşit – (Galerie foto)

Această mâţă bolnăvioară a fost găsită  pe marginea drumului, de către o familie din Florida, care s-a hotărât pe loc să o adopte şi să o îngrijească!

Nu mică le-a fost surpriza, însă, când au văzut cât de mult s-a transformat pisica, după însănătoşire: din mâţa firavă şi uscăţică, a devenit un ghem de blană pufos, absolut superb!

Impresionaţi, părinţii adoptivi i-au şi făcut micuţei o pagină de Instagram, pe care postează adesea imagini cu cele mai fericite momente din viaţa pisicii: „Sila – înainte şi după. Am găsit-o aproape moartă pe marginea drumului. I-am oferit un cămin pe viaţă, iar acum arată cam aşa!”

Sursa: Bored Panda

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!