Viaţa câinilor militari, în fotografii care ne vor zgudui inima (Galerie foto)

Istoria câinilor implicaţi în războaie nu este una deloc recentă. Încă din cele mai vechi timpuri, patrupezii canini au fost implicaţi în lupte care, deşi deseori le-au luat viaţa, le-au adus recunoaştere şi apreciere  pentru veşnicie. Cei mai mulţi dintre ei au închis ochii în aplauze şi au rămas în memoria tuturor drept adevăraţi eroi.

Că vorbim de Egiptul Antic, de Grecia Antică sau de romani, câinii au fost prezenţi în bătălii şi sunt şi astăzi, în număr extrem de mare, încercând să îşi apere patria şi soldaţii cu preţul vieţii.

În semn de omagiu pentru câinii militari şi pentru a ne face pe noi, oamenii de rând, să conştientizăm forţa şi loialitatea de care pot da dovadă câinii în momente critice, cei de la Bored Panda au strâns câteva fotografii reale, impresionante, cu patrupezi în misiune.

Vă lăsăm cu galeria foto de mai jos şi aşteptăm să ne spuneţi pe voi care dintre fotografii v-a sensibilizat cel mai tare?

Sursa foto: Bored Panda
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!