O pisică este pe cale de a deveni primarul unui oraș din Rusia

O pisicuță cu ochi albaștri pe nume Barsik este pe cale să devină primar în orașul Barnaul, din Siberia, după ce și-a devansat cu mult concurenții umani într-un sondaj realizat online.
 
La sondaj au participat mai mult de 5000 de oameni, iar candidatul pufos este numărul 1 între favoriți, depășindu-i cu mult pe ceilalți șase candidați.
 
Mediul online din Rusia s-a umplut cu afișe care susțin felina, imaginea acesteia fiind însoțită de sloganuri precum, “Go Barsik” și “Barsik rules”, menite să încurajeze cetățenii să o susțină. 
 
Motivul pentru care Barsik este în fruntea poll-ului, afirmă internauții, este acela că cetățenii sunt convinși că pisica își va face treaba mult mai bine decât restul candidaților și chiar decât anteriorii conducători.
 
"Oamenii nu știu ce să mai creadă și au ajuns la concluzia că nu mai pot avea încredere în autorități", a declarat Evgheni Kuznețov, pensionar din Barnaul. 
 
Fostul primar al orașului, Igor Savințev, a demisionat în luna august, după ce a fost acuzat de abuz de putere.
 
Alegerea primarului va avea loc în 22 decembrie, cu ocazia primei reuniuni a consiliului municipal. 
 
Sursa: Daily Mail
Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!