Un program de fitness pentru animale ajută necuvântătoarele să scape de obezitate – Galerie Foto

Crăciunul este deja aici şi ştim foarte bine că, în această perioadă, iubim ca mesele şi burticile noastre să fie pline de cele mai cunoscute bucăţi româneşti!

Şi pentru că ştim că, peste doar câteva zile, cântarele din lumea întreagă vor arăta valori mai mari, vă sfătuim un lucru: mâncaţi cu precauţie! Şi aplicaţi acest sfat şi pentru patrupezii voştri! Ca şi noi, se pot îngrăşa fără măsură!

Membrii unei organizaţii din Marea Britanie, conştienţi de problema ce le pândeşte pe animăluţele noastre, au demarat un program prin care să ajute animalele obeze să slăbească, adică să trăiască mai mult şi să fie mai fericite!

Organizaţia PDSA (People’s Dispensary for Sick Animals, Dispenasarul Oamenilor pentru Animale Bolnave) a demarat prgramul Pet Fit Club în 2005, iar de atunci a ajutat 63 de câini, 26 de pisici şi şase iepuri să scape, în total, de aproximativ 400 de kg.

Pentru a motiva animalele să slăbească, PDSA organizează şi competiţii, iar pe câştigători îi motivează cu mâncare sănătoasă.
Transformările sunt incredibile, iar animalele care scapă de kilogramele în exces trăiesc o viaţă fericită şi fără dureri!

Sursa: Little Things
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!