Dornic de senzaţii tari, un turist s-a aruncat de pe un telescaun pe o plasa aflată deasupra unor tigri. Finalul – VIDEO

Din dorinţa de a avea parte de senzaţii tari, un bărbat din China şi pus conştient viaţă în pericol: s-a aruncat de pe un telescaun şi a căzut în plasa de protecţie care se afla deasupra ţarcului pentru tigri.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din grădina zoologică. Acolo exista şi un teleferic pentru că vizitatorii să poată admira de sus animalele şi peisajul.

Când au zărit potenţială pradă, fiarele au început să îi dea târcoale. Din fericire, angajaţii de la zoo au fost martori la cele întâmplate, aşa că au reuşit să izoleze sălbăticiunile la timp, iar un angajat s-a căţărat pe gard şi l-a ajutat pe vizitatorul iresponsabil să ajungă la sol în siguranţă.

Când a fost luat la întrebări de poliţişti, individul a explicat destul de simplu: a cedat unui impuls de moment.

Sursa: Mirror

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!