Cea mai tare reclamă de sărbători: după ce o pisică transformă Crăciunul într-o catastrofă, transmite un mesaj emoţionant – VIDEO

Clipul unui lanț de magazine, apărut cu prilejul sărbătorilor, spune povestea pisicii Mog, poveste ce a devenit viral pe YouTube, adunând peste 15 milioane de vizualizari.

În timp ce toţi membrii familiei visează frumos, Mog are un coşmar ce o sperie atât de tare, încât începe să distrugă totul în bucătărie.
În haosul provocat, cuptorul ia foc, bradul se dărâmă, cutiile de cadouri sunt rupte şi, în final, casa ia foc!  Toti membrii familiei fug din casa în flacari, iar apoi vin pompierii care reuşesc, totuşi, să salveze casa.

Din nefericire, pompierii nu au putut salva şi toate pregatirile de Craciun. Din aceastea, nu a mai rămas nimic… Totul este gol…
Finalul este, însă, cel care transmite cel mai important mesaj de sărbători: Crăciunul este despre a dărui…
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!