Un căţeluş adorabil foloseşte urechea mamei pe post de păturică! VIDEO adorabil

Termometru ne arată grade cu minus şi nu ştim pe unde să ne mai ascundem! Am sta sub pătura din patul nostru cald măcar până apar ghioceii, dar alarmă sună necruţător şi trebuie să bifăm prezenţa la muncă!

Ei bine, din păcate (sau poate din fericire) nu toţi trebuie să ne luăm la revedere de la pat! Animăluţele sunt ceva mai norocoase, aşa că, ce să vezi?! Ele ne aşteaptă cuminţele acasă, să ne ofere o îmbrăţişare caldă după o zi lungă şi rece…

Tot în categoria fiinţelor norocoase se află şi puiul de căţel de mai jos! Nu trebuie să părăsească pereţii calzi ai căminului, ci doar să se bucure primele zile din viaţă! Şi cum credeţi că se bucură micuţul?! Se aşază frumos lângă mămică, îi ridică uşurel, cu capul lui mic, una dintre urechi şi se adăposteşte sub ea, pentru un somn lin.

Micuţul îi foloseşte urechea pe post de pătură înainte chiar să afle de existenţa acestei obiect… Emoţionant, nu?

Sursa: Someecards

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!