Un coiot sălbatic a găsit o minge. Ce a făcut cu ea? I-a uimit pe toţi! – VIDEO

Coioţii sunt caracterizaţi ca fiind animale sălbatice, prădători periculoşi care ar merge până în pânzele albe pentru a-şi prinde prada.

Cu toate acestea, dacă facem un pas înapoi şi privim coioţii individual, nu ca pe un grup, s-ar putea să descoperim ceva inimaginabil: ascund un suflet de copil!

Priviţi la coiotul surprins în filmarea de mai jos: a găsit o minge şi nu se poate abţine să se joace cu ea! Este atât de fericit că, în sfârşit, îşi hrăneşte sufletul de copil, încât nu încetează să se joace cu mingea. O urcă pe deal, îi dă drumul şi aleargă să o prindă, la nesfârşit!

Nu înseamnă că, de regulă, coioţii nu sunt periculoşi! Dar aceasta este natura: sunt făcuţi să ucidă, pentru a trăi! Important este că nu uită de copilul din ei…

Sursa: One Green Planet

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!