Ce se întâmplă când un cangur întâlneşte o pisică? Se filmează un clip de milioane! – VIDEO

Mâţele se curăţă reciproc. Este modul prin care micuţele au grijă unele de altele, prin care îşi arată afecţiunea, iubirea. Este uimitor să priveşti pisicuţele într-o astfel de sesiune de tandreţe, într-o după-amiază caldă de duminică. Ba mai mult, uneori mâţele încearcă să îşi cureţe şi stăpânii, în încercarea lor de ale arăta că îi iubeşte!

Pe de altă parte, mai sunt şi alte animale care iubesc să îşi îngrijească partenerii. Mai mari şi nu chiar aşa pufoşei, cangurii sunt unele dintre acele necuvântătoare care se aseamănă cu pisicile, din acest punct de vedere.  

Aşa că, ce credeţi că se întâmplă când un cangur şi o pisicuţă se întâlnesc? Ei bine, noi avem un clip care ne arată ce frumoasele animale încep să se cureţe reciproc, drept dovadă a afecţiunii mutuale ce şi-o poartă.

Cangurul Hop a trăit alături de oameni şi de alte animale, aşa că nu este de mirare că are un comportament atât de călduros. O cunoaşte pe mâţă încă de când era doar un ghemotoc, iar acum iubesc să se iubească permanent.

Iar noi iubim animalele! Animalele care se iubesc, şi nu numai!

Sursa: Little Things

 

 

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!