Căţeluşul adorabil iubeşte să o ajute pe mami să spele rufele – VIDEO

Nu este întocmai uşor să înveţi un câine noi trucuri. Deşi poate deprinde arta de a sta pe picioruşele din spate, de a bate palma cu tine sau de a juca fotbal, dresajul nu este deloc uşor.

Oricum, ştim cu toţii că patrupezii canini sunt foarte isteţi şi pot ajunge să facă tot ceea ce îţi doreşti, cu răbdare şi iubire. Cum altfel credeţi că a învăţat Champis, câinele din clipul de mai jos, să spele rufe?

Stăpâna şi-a dedicat timpul preţios şi iubirea infinită, pentru a-l face pe micuţ să o ajute în treburile gospodăreşti. Aşa că acum Champis pune rufele murdare în maşina de spălat, adaugă detergentul, aşteaptă răbdător să îşi termine maşina programul şi apoi trece la întins rufe, alături de mămica lui.

Interesant, nu?!

Sursa: Little Things

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!